Tore Claesson

Motorskribent på The Driver Update

Tore Claesson är inte bara en kritisk röst inom bilindustrin; han är också en passionerad älskare av allt som har med motorer att göra. Från de senaste tekniska innovationerna till klassiska bilmästerverk – Tore har skrivit om dem alla på The Driver Update.

En passion för snabba bilar

Ingen kan ifrågasätta Tores kärlek till snabba bilar. Hans öga för detaljer och förmåga att förmedla spänningen av en höghastighetsresa har gjort honom till en favorit bland läsarna. Oavsett om det handlar om den senaste supersportbilen eller en historisk racer, levererar Tore insiktsfulla recensioner som får motorfans världen över att hänga på hans varje ord.

Världsomspännande äventyr

Resor är en integrerad del av Tores arbete. Han reser ständigt världen runt för att följa de största tävlingarna och autoevenemangen. Från Monacos gator till Le Mans’ banor, Tore är alltid på plats, anteckningsblock i hand, redo att fånga ögonblicket och dela det med sina läsare.

Kontakta Tore

För samarbeten, intervjuer eller bara för att säga hej, tveka inte att kontakta Tore direkt via The Driver Update‘s officiella kanaler.